Optimoi Autosi

Optimoi autosi meillä

Auton optimointi nyt tarjouksessa 390€

Auton optimointi on edullinen ja luotettava tapa saada autosi ajomukavuus paremmaksi. Optimoinnin yhteydessä voidaan myös poistaa vikakoodeja ja toimilaitteita käytöstä sekä lisätä uusia ominaisuuksia.

  • Polttoaineen kulutus pienenee
  • Vääntöalue paranee moottorissa
  • Vaihteidenvaihto vähenee
  • Huomattava parannus ajomukavuudessa
  • Ohitustilanne helpottuu maantiellä
  • Moottorin kierrosherkkyys paranee
  • Auton kiihtyvyys paranee
OTA YHTEYTTÄ
HINNASTO / OPTIOT

Mikäli et jostakin syystä ole tyytyväinen optimointiimme, palautamme ajoneuvosi veloituksetta takaisin normaaliksi ja saat rahasi takaisin. Tyytyväisyystakuu myönnetään ohjelmoinnille, ohjelmalle ja sen toimivuudelle. Tyytyväisyystakuuseen ei kuulu, jos henkilöautossasi on vika, joka estää optimoinnin sujuvan toiminnan. Tyytyväisyystakuu koskee vain sarjavalmisteisia autoja.

Optimoi autosi tarjoaa
100% tyytyväisyystakuun

Optimoi autosi on kustannustehokas tapa parantaa autosi ajomukavuutta

Optimoi autosi laadukkaalla ja turvallisella ohjelmoinnilla. Samalla kun ajomukavuus paranee, saat lisää tehoa ja vääntöä autoosi. Auton optimointi myös vähentää polttoaineen kulutusta, joka tarkoittaa säästöä polttoainekuluissa sekä pienempiä päästöjä. Optimoinnin yhteydessä voidaan myös poistaa vikakoodeja ja toimilaitteita käytöstä sekä lisätä uusia ominaisuuksia. Katso lisää hinnastosta.

Tarjous!

390
Varaa meiltä aika ja optimoi autosi
Hinnasto / optiot

 

Tietoa auton optimoinnista

Traficomin ohjeistus moottorin muutoksiin
Traficom ohjeistaa, että auton optimointi on sallittua sillä ehdolla, että muutos on hyväksytty ajoneuvoon ja siitä esitetään muutoskatsastuksessa
riittävät dokumentit. Traficomin dokumentti -> Auton optimointi
Tyytyväisyystakuu
Mikäli et ole tyytyväinen tekemäämme optimointiin, saat rahasi takaisin ja palautamme autosi normaaliksi. Takuu myönnetään ohjelmalle, ohjelmoinnille ja sen toimivuudelle. Takuu koskee ainostaan sarjavalmisteisia ajoneuvoja. Takuuseen ei kuulu mikäli autossasi on jokin vika, joka estää optimoinnin moitteettoman toiminnan. Tällöin sinun on ensiksi korjattava autosi.
Auton katsastus
Auton ohjelmointi ei vaikuta katsastuksessa päästömittaustesteihin.
Uudelleenohjelmointi
Me emme ole vastuussa mikäli valmistajan taholta tulee ohjelmapäivitys, joka korvaa aiemmin asentamamme ohjelman. Uudelleenohjelmointi veloitetaan tapauskohtaisesti.
Takuun raukeaminen
Auton omistajan tai haltijan on itse selvitettävä ohjelmoinnin vaikutus auton takuuseen. Emme ole vastuussa takuuehtojesi muutoksesta tai takuun raukeamisesta.
Häiriötilanne
Mikäli epäilet, että sinulla on autossasi toimintahäiriö ohjelmoinnin seurauksena, on sinun viipymättä otettava yhteys ja tarjottava ensisijaisesti asentajalle mahdollisuus tarkistaa autosi toiminta ja mahdolliset häiriöt. Korjaamme mahdolliset ohjelmaan liittyvät ongelmat veloituksetta vastuupykälän mukasesti. Jos havaittu ongelma ei johdu auton optimoinnista, on asentaja oikeutettu veloittamaan vianhaun sekä mahdollisen korjaustyön hinnaston mukaisesti. Optimoi autosi – asentaja on velvoitettu ilmoittamaan asiakkaalle ennen korjauksen aloittamista, mikäli kyseessä ei ole ohjelmasta johtuva vika.
Moottorinohjainyksikön ohjelman päivittäminen
Päivitämme optimoidun, paremman suorituskyvyn ohjelman autoosi. Jokainen optimointi suoritetaan auton alkuperäistä ohjelmaa muokkaamalla, eli kyseessä on moottorin ohjausyksikön / moottorin optimointi, jolla saadaan aikaan enemmän suorituskykyä ajoneuvoosi. Optimoinnit ovat aina testattuja ja turvalliseksi todettuja Optimoiautosi.fi – ohjelmistoja. Ohjelmistot asennetaan aina lisensoiduilla, valmistajan hyväksymillä laitteilla.
Auton optimointi eli auton lastutus
Optimointia voidaan kutsua myös chiptuning tai auton lastutus. Eli kyseessä on auton moottorin ohjausyksikön ohjelmiston muokkaus.
Automaattivaihteiset autot
Automaattivaihteistolla varustetuissa autoissa optimoinnin yhteydessä huomiodaan myös vaihdelaatikko uusille tehoille ja väännöille sopivaksi.
Säästöä ja taloudellisuutta
Uuden ohjelmoinnin jälkeen autosi polttoaineenkulutus pienenee sekä vääntöä löytyy reilusti alakierroksillakin. Autosi kiihtyvyys myös paranee sekä ohitustilanteet helpottuvat. Kaikki nämä parantavat autosi ajomukavuutta.
98 oktaanista tankkiin
Mikäli autosi on bensiinikäyttöinen, suosittelemme Optimoi Autosi – ohjelmoinnin jälkeen käytettäväksi 98 oktaanista polttoainetta.
Auto palautus normaaliksi
Jos haluat palauttaa auton myöhemmin normaaliksi, on se mahdollista tehdä.
Vastuu
Vastaamme ohjelmoinnin yhteydessä tehtävistä asennustöistä ja komponenteista. Vastuu koskee vain sellaisia osia, joihin joudumme tekemään mekaanisia muutoksia.
Emme ole vastuussa ajoneuvon ohjainlaitteen korvaamisesta mikäli ajoneuvon huoltotöiden, sähköhäiriön tai muun tapahtuman yhteydessä ilmenee ohjainlaitteen vikaantuminen.